Nytt helsetilbud på Veitvet

Nytt helsetilbud på Veitvet
Veitvet senter har fått et nytt tilskudd innenfor helsetjenester, nemlig Christiania Privatklinikk

Nytt Tilskudd Beriker Veitvet senterets Helsetilbud

Veitvet senter i Oslo har fått et nytt tilskudd med helsetjenester, nemlig Christiania Privatklinikk. Dette nye tilbudet slutter seg til et allerede imponerende spekter av helsetjenester på senteret, og sammen danner de en helsehub som dekker et bredt spekter av behov.

Christiania Privatklinikk, som tilbyr spesialisttjenester uten henvisning, kompletterer andre helsetilbud på senteret, inkludert tannlege, legesenter og helsestasjon. Dette skaper et helhetlig helsemiljø, hvor innbyggerne rundt Veitvet har tilgang til et variert utvalg av spesialiserte tjenester innenfor kort avstand.

Klinikken fremhever kort ventetid, transparent prising, og åpningstilbudet på spesialistkonsultasjon til kun 499,- (gjelder t.o.m 29. februar). Dette er i tråd med Veitvet senterets overordnede mål om å gi lokalsamfunnet tilgang til kvalitetsbaserte helsetjenester til konkurransedyktige priser.

Med denne nye tilføyelsen styrkes senteret som en sentral destinasjon for helse og velvære. Innbyggerne oppfordres til å utforske det utvidede helsetilbudet som nå spenner fra allmennmedisin og tannhelse til spesialiserte konsultasjoner, alt på ett sted.