Morsdag og Valentines Day

Morsdag og Valentines Day
Nå nærmer morsdag og valentinsdag seg. Planlegg daten din hos oss.

Valentine og morsdag kan føre med seg mye press. Lag en romantisk date hjemme eller ta med deg din kjære ut for en koselig middag i hyggelig atmosfære. Hos oss er det enkelt å finne det du trenger for den perfekte overraskelsen.

Overrask mamma med frokost på sengen


Gled mor i huset med en skikkelig digg frokost. Alt mor måtte ønske seg til frokost finner du hos oss. Hos Rema 1000 finner du oppskriften  på hvordan mor kan få den perfekte starten på dagen med en god og næringsrik frokost.

 

Middag til valentine

Imponer med å lage favorittmaten til din kjære. Indisk, italiensk, asiatisk, bare fantasien setter grenser. Hos oss finner du alt du måtte trenge for å lage den ultimate romantiske middagen. Om ikke ferdighetene på kjøkkenet strekker til er det ingen fare. Drabanten, VVSushi, Veitvet sportsbar og pizza, har akkurat det du trenger for å ha en koselig middags date.

 

Date night

Planlegger du en helaften? Lucky Bowl byr på digg mat i sin New York-style restaurant, i tillegg til shuffleboard og bowling. Perfekt for en gøyal date. Du finner oversikt over pakkepriser, meny og annet praktisk informasjon på Lucky Bowl sine sider her: https://luckybowl.no