Julemat inspirasjon

Julemat inspirasjon
Inspirasjon til julemat på Veitvet senter

På Veitvet har vi mye forskjellig mat å tilby, og mange ulike kulturer som vi er stolt av. I dette innlegget skal vi komme med litt inspirasjon til hva du kan spise i julen. Hos oss kan du komme innom VVushi, Drabanten, EkoMarket, Abiramy Cash & Carry, Rema 1000, Kiwi, Veitvet Sportsbar og Pizza og Tim’s Burger.

 

Pepperkakehus

Første julemat tips er mer en aktivitet for hele familien, men pepperkakehuset kan også spises etterhvert om man ønsker det. Hos Rema 1000 og Kiwi vil det være ferdige pakker med pepperkakehus som man kan lage i juletiden. Det er en gøy aktivitet for alle aldre og anbefales som en gøyal juleaktivitet.

 

Sushi

En litt uvanlig anbefaling i juletiden, men om du er lei av julematen kan man alltid bestille deilig sushi hos VVSushi på Veitvet. Her finner du mange ulike varianter av sushi, både fritert og med fersk fisk. Velkommen til VVushi, her blir du alltid møtt med blide ansatte som hjelper deg å finne den sushien du liker best.

 

Kakao

På EkoMarket på Veitvet finner du flere varianter deilig kakao og marshmallows til kalde julekvelder. Du kan også kjøpe flere typer sjokolade som du finner på EkoMarket og smelte det med melk, så blir det en ekstra god kopp med kakao. Her er en litt annerledes spicy kakao oppskrift:

Slik gjør du:

Trinn 1

Lag rykende varm kakao ved å smelte sjokolade, for å så tilsette melk gradvis. Tilsett kanelstang, nellik, eventuelt stjerneanis og en finhakket rød chili uten frø. La trekke på lav varme i ca. 10–15 minutter.

Trinn 2

Pisk kremfløte og litt sukker til myke topper. Sil kakaoen og server med en god skje krem og litt revet limeskall.

Gløgg

På Kiwi finner du gløgg som varmer kroppen etter lange dager ute i kulden. Gløgg kan nytes med enten mandler, rosiner eller kanelstang. Kom gjerne innom Abiramy Cash & Carry for å kjøpe med autentisk krydder og nøtter til gløggen din, som gir ekstra god smak.

Velkommen til julehandel på Veitvet senter. Vi ses!