Høstens kulturtilbud

Høstens kulturtilbud
Møt Kulturhuset Veitvet, MAS-senteret og Nysirkus Bjerke

Høsten er her, og det betyr spennende kulturtilbud for alle aldre i Bydel Bjerke. Kulturhuset Veitvet, MAS-senteret og Nysirkus Bjerke, har klargjort et imponerende utvalg av aktiviteter og kurs. La oss utforske hva de har å tilby i høst:

Nysirkus Bjerke

Nysirkus Bjerke har vært en kilde til nyskapende aktiviteter og kreativ utfoldelse for barn og unge siden 2007. Her møtes scenisk kunst, pedagogikk, og sosialt engasjement i en herlig miks. Fra sirkus til dans, teater, lyd, lys og videoproduksjon, tilbyr de en rekke kurs, aktiviteter, workshops, prosjekter og forestillinger.

Høstsemesteret starter 4. september med 44 kulturkurs i uken innen:

– Dans

– BackstageStudio

– Bjerke Lydstudio

– Luftakarobatikk/spesialakrobatikk/sjonglering/Sirkuslek

– Teater og Animasjonskurs

 

Det er gratis deltakelse, men kun åpent for barn og ungdom som bor eller går på skole i Bydel Bjerke.

Mer informasjon og påmelding på Nysirkus Bjerke nettside.

 

MAS-senteret – Mestring, Aktivitet, Samspill

 

MAS-senteret, som står for Mestring-Aktivitet-Samspill, er en ideell stiftelse dedikert til å gi mennesker en verdig hverdag gjennom kurs i håndverksteknikker. Deres undervisning skaper trygge miljøer, styrker selvfølelse, og bekjemper ensomhet. Kurset er åpent for mennesker mellom 18 og 67 år med psykiske og fysiske helseutfordringer.

Høsten 2023 er spesiell for MAS-senteret da de feirer 10 år på Veitvet!!

De skal også starte opp to nye kurs denne høsten som primært er for unge voksne i alderen 18-25 år med helseutfordringer/ utfordringer som gjør at de står uten arbeid eller studier:

– Sy kurs; kreativ søm

– Keramikk kurs

Det er en flott mulighet til å utvikle ferdigheter og bli en del av et sosialt nettverk. Mer informasjon og påmelding via HER!

Andre kurs hos MAS:

– Maling

– Maskinstrikk

– Vev

– Lappesøm

 

Mer informasjon finner du på MAS sin Facebook-side.

Kulturhuset Veitvet

 

Kulturhuset Veitvet er selve hjertet av kulturlivet i Bydel Bjerke. De tilbyr hele 45 gratis kulturkurs i uken, og fasiliteter som kan benyttes av lokale lag og foreninger. Her finner du alt fra dansesaler og musikkstuer til systue, malestue, kokkestue, og mye mer. Kulturhuset er en viktig møteplass for hele samfunnet, og de ønsker alle velkommen til å utforske det varierte kurstilbudet. Mer informasjon og kursoversikt er tilgjengelig på Nysirkus Bjerke sin nettside.

 

Enten du er interessert i sirkus, håndverk, musikk, eller andre kreative aktiviteter, har høstens kulturtilbud i Bydel Bjerke noe for alle. Ta del i disse spennende opplevelsene i et støttende og kreativ miljø. Start høstsesongen riktig ved å delta på kursene og arrangementene som Kulturhuset Veitvet, MAS-senteret og Nysirkus Bjerke har forberedt for deg!

Velkommen!